Nyheter

Du kan her lese noen av de nyeste pressemeldingene og artiklene om nye produkter og systemer samt forskjellige løsningsmodeller

Scanvaegt Systems blir forhandler av Pfreundt-produkter i Norge

Scanvaegt Systems blir forhandler av Pfreundt-produkter i Norge

Scanvaegt Systems har pr. 1. Mai 2017 overtatt salg og service av Pfreundts hjullastervekter i Norge etter JR Vektsystemer AS v/ Tore Israelsen som har vært forhandler i de siste 25 år.

Etter å ha vært forhandler av Pfreundt-programmet i Norge gjennom 25 år har Tore Israelsen valgt å pensjonere seg. Pfreundt GmbH har derfor i samarbeid med Tore Israelsen overdratt agenturet til Scanvaegt Systems AS. Scanvaegt ser frem til å hjelpe alle eksisterende kunder med både salg og service av Pfreundt-produkter.

Scanvaegt Systems leverer i dag et stort program av brovekter og henvender seg dermed til bedrifter innenfor sand-, pukk- og grus- samt miljøbransjen som er hovedmarkedet for hjullastervekter.

Salgsjef Knut Berg uttaler;”Vi har gjennom årtier vært leverandør av brovektsløsninger til nettopp PGA- og miljø-bransjen som vi dermed kjenner inngående. Bedriftene i de nevnte bransjene benytter ofte både bro- og hjullaster-vekter. Pfreundt hjullastervekter vil derfor være et flott supplement til vårt omfattende program av brovekter og gjøre oss i stand til å serve våre kunder enda bedre”.

Tysk kvalitetsprodukt
Pfreundt-programmet omfatter hjullastervekter samt tilhørende veieterminaler og webportal. Produktene er karakterisert ved både sterk tysk kvalitet og høy driftssikkerhet til riktig pris. Veiesystemet som er enkelt å installere på hjullasteren, veier dynamisk mens hjullasteren laster/løfter – alt foregår hurtig og presist.

Scanvaegt Systems AS har stor tro på Pfreundt-produktene og ser frem til at tilby hjullasterveiesystemet til både eksisterende og nye kunder. Nasjonal Servicesjef hos Scanvaegt System, Einar Andersen, forteller; ”Vi ønsker å serve våre kunder best mulig og med Pfreundts hjullastervekter vil vi kunne tilby enda flere forskjellige veieløsninger. Vi har fått kurset våre serviceteknikere hos Pfreundt og er dermed klare til å utføre service og vedlikehold på eksisterende Pfreundt hjullastervekter.”

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Nasjonal Servicesjef Einar Andersen, tel. +47 9009 1895
Salgssjef Knut Berg, tel. +47 9074 1754

Les mere...

Tilbake