Nyheter

Du kan her lese noen av de nyeste pressemeldingene og artiklene om nye produkter og systemer samt forskjellige løsningsmodeller

Scanvaegt Systems presenterer verdensnyheter til porsjonering og sortering på Norfishing

Scanvaegt Systems presenterer verdensnyheter til porsjonering og sortering på Norfishing

Hos Scanvaegt Systems har vi full fart på utviklingen av nye og effektive løsninger som styrker både konkurranseevne og inntjening. Vi er nå tilbake som leverandør til fiskeindustrien i Norge med et nytt, sterkt produktprogram til veiing, sortering, porsjonering og etikettering.

På vores stand T-264 på Norfishing presenterer vi to verdensnyheter:

ScanCut 225 porsjonskutter: Overlegen stykkskjæring 
Med en skjærefrekvens på opptil 2 ganger 2 170 slag i minuttet er den nye ScanCut 225 porsjonskutter den mest moderne høyhastighets skjæremaskin for produksjon av nøyaktig, fast stykkvekt av fersk og benfri fisk. Den bidrar den til å redusere skjæretap og opprettholder derved en høy avkastningsprosent.

ScanCut 225 har mange sterke fordeler:
• Høy hastighet skaper høy produktivitet
• Minimalt tap ved skjæring – sikrer høyere utbytte
• Fleksible skjærevinkler
• Hygienisk og enkel å holde ren
• Brukervennlig touch skjerm

Scanvaegt SP520 Compact Sizer  
Scanvaegt SP520 Compact Sizer er et hurtig, presist og driftsikkert sorteringssystem som dynamisk veier og sorterer produkter med hastigheter på opptil 160 emner i minuttet.

SP520 sikrer maksimal utnyttelse av råvarene og håndterer pakking av bulkprodukter i våte produksjonsmiljøer. SP520 Compact Sizer har robust design og toppmoderne HMI, og utgjør en sterk løsning til nøyaktig vektsortering. Systemets kompakte design og fleksible konfigurasjonsmuligheter gjør det enkelt å integrere Scanvaegt SP520 Compact Sizer i eksisterende produksjonslinjer. 

Besøk oss på stand nr. T-264 , hvor vi gjerne vil høre om dine produksjonsbehov samt gi deg et tilbud på vår løsning.

Tilbake